top of page
Expovet2023_unmarked-167 (3).jpg

Congres van Expovet

Bent u vorig jaar bij onze beurs geweest? Dan herinnert u zich vast nog de indrukwekkende opblaasbare zalen.

Logo Symposium_Black no background.png

Bij Expovet streven we ernaar om lezingen en workshops te voorzien waarbij de meest innovatieve en actuele onderwerpen aan bod te laten komen. Door vooraanstaande experts uit binnen- en buitenland uit te nodigen, zorgen we ervoor dat dierenartsen op de hoogte blijven van de nieuwste evoluties en ontwikkelingen in hun vakgebied. 

Lezingzalen

Met hun dikke luchtpolster zorgen de opblaasbare zalen voor een uitstekende akoestiek, waardoor lezingen en presentaties helder en goed verstaanbaar zijn. Daarnaast zorgen ze voor het buitensluiten van omgevingsgeluiden. De toegevoegde waarde van aangename LED-verlichting maakt de sfeer in deze zalen compleet.

Verder zijn de zalen uitgerust met één of meerdere tv-schermen die hoogwaardige beeldkwaliteit garanderen, zelfs wanneer de zaal niet volledig verduisterd is. De professionele geluidsinstallatie, nauwgezet beheerd door experts, verzekert dat de het geluid optimaal is.

 

Uw totale beleving als bezoeker staat centraal, en daarom bieden wij een ongeëvenaarde combinatie van technologie en comfort voor elke presentatie of lezing.

bottom of page