top of page
_DSC9930 (2).jpg

Aanwezigheid= 1 eBP waard

Bent u een gepassioneerde dierenarts die altijd op zoek is naar de nieuwste ontwikkelingen en innovaties in de veterinaire wereld?

Expovet is dé plek waar u moet zijn! Tijdens uw bezoek aan Expovet wordt u ondergedompeld in de laatste evoluties, ontdekkingen, uitwerkingen en producten, gepresenteerd door een breed scala aan bedrijven.

Bijgevolg wordt uw aanwezigheid beloond met 1 bijscholingspunt, erkend door de Orde der Dierenartsen. Daarnaast kan u nog extra bijscholingspunten verdienen door boeiende workshops en bijscholingen te volgen, als onderdeel van het Symposium. Ontdek ons diverse aanbod en plan uw dag op Expovet zorgvuldig!

Hoe EBP ontvangen

Om uw verdiende aanwezigheids-EBP te ontvangen, hoeft u slechts een toegangsticket voor Expovet aan te schaffen. Bij het ophalen van uw dierenartsen-badge wordt u automatisch geregistreerd op de lijst van aanwezige dierenartsen. Na afloop van de beurs ontvangt u uw officiële aanwezigheidsattest via e-mail. Mis deze kans niet om uw kennis te vergroten en waardevolle bijscholingspunten te verdienen op Expovet!

bottom of page