top of page
DSC02823.jpg

Kidscorner @ Expovet

Terwijl u zich verdiept in uw vakgebied, kunnen uw kinderen volop genieten van de betoverende wereld van de Kidscorner!

Voor de dierenartsen onder ons is Expovet 2023 niet alleen een gelegenheid om de laatste trends en ontwikkelingen in de dierenzorg te ontdekken, maar ook een kans om deel te nemen aan boeiende lezingen en informatieve sessies. Terwijl u zich verdiept in uw vakgebied, kunnen uw kinderen volop genieten van de betoverende wereld van de Kidscorner!

Bij Expovet begrijpen we het belang van een zorgeloze ervaring, en daarom bieden we niet alleen een professionele omgeving voor dierenartsen, maar ook een veilige en vermakelijke plek voor uw kinderen. Tot 's avonds is er continu toezicht en animatie in de Kidscorner, zodat u met een gerust hart de beurs kunt verkennen en lezingen kunt bijwonen, wetende dat uw kinderen in goede handen zijn.

Dus, als dierenarts, hoef je geen compromissen te sluiten tussen professionele groei en familieplezier. Expovet 2023 verwelkomt zowel de toegewijde professionals als hun gezinnen voor een onvergetelijke ervaring. Ontdek, leer en geniet, bij Expovet streven we naar een perfecte balans tussen werk en ontspanning!

bottom of page