top of page
Expovet2023_unmarked-27 (1).jpg

Pharma-overlook

 

Expovet is verheugd om een doordacht organisatorisch plan te presenteren dat volledig voldoet aan de geldende wetgeving, met name Artikel 120 van de Verordening EU 2019/6, om reclame voor geneesmiddelen op onze evenementen mogelijk te maken.

Dit zorgvuldig ontwikkelde plan is in samenwerking met het Federaal Agentschap voor Geneesmiddelen en Gezondheidsproducten (FAGG) tot stand gekomen, om ervoor te zorgen dat alle activiteiten in lijn zijn met de voorschriften en normen.

Met dit plan beoogt Expovet farmaceutische bedrijven een platform te bieden waar zij reclame kunnen maken voor voorschriftplichtige geneesmiddelen. Dierenartsen die Expovet bezoeken, ontvangen bij de ingang een speciale badge, waarmee zij exclusieve toegang krijgen tot het Pharma-Overlook balkon. Hier vinden zij niet alleen een overzicht van informatie, maar ook relevante reclame van deelnemende farmaceutische bedrijven.

Ons doel is tweeledig: ten eerste streven wij ernaar farmaceutische bedrijven te ondersteunen bij het maximaliseren van hun aanwezigheid op Expovet, zodat zij optimaal kunnen profiteren van het directe contact met dierenartsen. Ten tweede streven wij ernaar dierenartsen te assisteren bij het verkrijgen van waardevolle informatie uit de farmaceutische sector, waardoor zij hun kennis kunnen vergroten en beter geïnformeerde beslissingen kunnen nemen in hun praktijk. 

bottom of page