top of page

Aanwezig = 1 EBP

Dankzij de Orde der Dierenartsen zal uw bezoek aan Expovet 1 EBP waard zijn! U kan op Expovet ook (...)

Bent u een gepassioneerde dierenarts die altijd op zoek is naar de nieuwste ontwikkelingen en innovaties in de veterinaire wereld? Expovet is dé plek waar u moet zijn!


Tijdens uw bezoek aan Expovet wordt u ondergedompeld in de laatste evoluties, ontdekkingen, uitwerkingen en producten, gepresenteerd door een breed scala aan bedrijven.


Als kers op de taart wordt uw aanwezigheid beloond met 1 bijscholingspunt, erkend door de Orde der Dierenartsen. Expovet biedt niet alleen de mogelijkheid om uw kennis te vergroten door rond te dwalen langs de stands, maar u kunt ook extra bijscholingspunten verdienen door deel te nemen aan boeiende workshops en bijscholingen. Ontdek ons diverse aanbod en plan uw dag op Expovet zorgvuldig!


Om uw verdiende aanwezigheids-EBP te ontvangen, hoeft u slechts een toegangsticket voor Expovet aan te schaffen. Bij het ophalen van uw dierenartsen-badge wordt u automatisch geregistreerd op de lijst van aanwezige dierenartsen. Na afloop van de beurs ontvangt u uw officiële aanwezigheidsattest via e-mail.


Mis deze kans niet om uw kennis te vergroten en waardevolle bijscholingspunten te verdienen op Expovet!


 

Power in Numbers

Programs

Locations

Volunteers

Project Gallery

bottom of page