top of page
Expovet2023_unmarked-105.jpg

Praktische informatie

Lees hier de laatste evoluties, nieuwigheden en andere updates voor de aankomende editie van Expovet. Deze pagina wordt up-to-date gehouden!

Branding 03_edited_edited.png
_DSC9930 (1).jpg

Aanwezig = 1 EBP

Op Expovet komt u als dierenarts in aanraking met de laatste evoluties, ontdekkingen, uitwerkingen en producten van een ruim aanbod aan bedrijven. Dankzij de Orde der Dierenartsen zal uw bezoek aan Expovet 1 bijscholingspunt waard zijn! U kan op Expovet nog extra bijscholingspunten behalen door één/ meerdere bijscholingen of workshops bij te wonen! Bekijk zeker ons aanbod.

Om uw aanwezigheids-EBP te ontvangen dient u enkel een toegangsticket te kopen voor Expovet. Bij het ophalen van uw dierenartsen-badge zal u automatisch op de lijst van aanwezige dierenartsen komen. Na afloop van de beurs zal u uw aanwezigheidsattest ontvangen via mail.

Symposium

Wie vorig jaar op onze beurs was, zal zich deze opblaasbare zalen nog goed herinneren. Door hun dikke luchtpolster zorgen ze binnen voor een uitstekende akoestiek en houden ze lawaai van buiten tegen. Daarnaast zijn deze zalen voorzien van een aangename LED verlichting die de lezing nog sfeervoller maakt.

Ook wat geluid en projectie betreft, willen wij u enkel het beste bieden. De zalen zijn voorzien van 1 of meerdere tv-schermen, die een goede schermkwaliteit garanderen, ook wanneer de zaal niet helemaal donker is. De geluidsinstallatie wordt geregeld door professionals zodat de spreker overal in de zaal goed te verstaan is.

Logo Symposium_White no background_edite
Expovet2023_unmarked-167 (1).jpg
Expovet2023_unmarked-27.jpg

Pharma-overlook

Een organisatorisch plan conform de wetgeving om de reclame voor geneesmiddelen terug te kunnen brengen op Expovet.​

Met dit plan wilt Expovet de farmaceutische bedrijven de mogelijkheid bieden om reclame te maken voor voorschriftplichtige geneesmiddelen. Dit organisatorisch plan werd ontworpen conform de wetgeving (Artikel 120 van de Verordening EU 2019/6) en werd afgestemd met het FAGG. 

Dierenartsen ontvangen aan de inkom een badge waarmee zij toegang krijgen tot het Pharma-Overlook balkon en alle info en reclame van farmaceutische bedrijven.

  • Wij willen farmaceutische bedrijven bijstaan om het meeste uit Expovet en het contact met dierenartsen te halen

  • Wij willen dierenartsen bijstaan om in contact te kunnen komen met zoveel mogelijk informatie uit de farmaceutische sector.

Kidscorner

Ook voor de kids is Expovet een leuke daguitstap waar ze zich helemaal kunnen uitleven in onze kidscorner! Zowel zaterdag als zondag kunnen ze hier allen terecht!

We voorzien animatie en toezicht. De kidscorner was vorig jaar een groot succes en dit zullen we in de volgende editie herhalen!​

U moet dus zeker niet twijfelen om met het hele gezin Expovet een bezoekje te brengen! 

DSC02823.jpg
DJI_0757 (2).jpg

locatie

Expovet zal opnieuw plaatsvinden
in de
Oktoberhallen, te Lebbeke (Wieze)!

Deze locatie brengt veel voordelen met zich mee!
De voornaamste is de makkelijke bereikbaarheid en een ruime parking. Zo is er namelijk plaats voor meer dan 800 auto's. Daarnaast liggen we met de Oktoberhallen centraler in Vlaanderen om zo de afstand tot Expovet hopelijk ook voor u kleiner te maken.

Expovet2023-341.jpg
bottom of page