top of page
8.png

DVM, DipECVDI-LA

Zoë Joostens

Na het behalen van haar diploma aan de Faculteit Diergeneeskunde te Gent, begon ze haar carrière als orthopedist voor sportpaarden. Al snel ontdekte ze echter haar passie voor medische beeldvorming.

Ze voltooide een gespecialiseerd internship en een residentie voor het European College of Veterinary Diagnostic Imaging (ECVDI) aan de Faculteit Diergeneeskunde in Luik en bij CIRALE-EnvA in Frankrijk. Momenteel volbrengt ze aan diezelfde faculteit een PhD.

Sinds 2018 is ze diensthoofd bij Equitom Lummen, waar ze leiding geeft aan een van de meest gespecialiseerde diensten voor medische beeldvorming van paarden ter wereld. Naast haar dagelijkse klinische werk hecht ze veel waarde aan wetenschappelijk onderzoek en streeft ze ernaar de klinische relevantie van vaak gediagnosticeerde letsels bij paarden in detail te belichten.

Vertegenwoordigt: 

Equitom Lummen

Equitom is een ‘state-of-the-art’ paardenkliniek gelegen in Lummen (België).

De kliniek heeft een breed scala aan diensten zoals chirurgie, orthopedie, revalidatie, medische beeldvorming, interne geneeskunde, tandheelkunde, ophtalmologie enz. Equitom is uitgegroeid tot de grootste en meest innovatieve paardenkliniek in Europa met een uitgebreid team van specialisten en een hospitalisatiecapaciteit van meer dan 150 paarden.

bottom of page