top of page
8.png

DVM, ECVS Resident

Louis De Langhe

Louis De Langhe heeft in 2021 zijn studie aan de Faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Gent succesvol afgerond.

Hij is gedreven in zijn passie voor chirurgie en orthopedie van het paard wat hem leidde naar Dierenkliniek De Bosdreef, waar hij een jaar lang een intensief internshipprogramma volgde. Na het voltooien van zijn internship in 2022, werd Louis De Langhe een vaste waarde binnen Dierenkliniek De Bosdreef als dierenarts voor chirurgie en orthopedie. In juli 2024 begon Louis aan een nieuwe uitdaging namelijk als ECVS Resident, wederom bij Dierenkliniek De Bosdreef.

Vertegenwoordigt: 

Dierenkliniek De Bosdreef

Paardenkliniek de Bosdreef werd begin 1992 opgericht als het eerste privé ziekenhuis voor paarden in België. Vanaf de start was er een sterke focus op het leveren van de best mogelijke specialistische zorg voor alle paarden.

In vele opzichten hebben de specialisten in de Bosdreef een pioniersrol vervuld bij de ontwikkeling van nieuwe chirurgische technieken en de implementatie van nieuwe diagnostische modaliteiten. Zo werd bijvoorbeeld een van de eerste artroscopieën bij paarden uitgevoerd in de Bosdreef. Ze waren ook de eersten om de nieuwste technologieën zoals scintigrafie, MRI en objectieve bewegingsanalyse te installeren.

De Bosdreef ontwikkelde snel een sterke nationale en internationale reputatie in de paardenwereld en groeide uit tot een referentie en state-of-the-art paardenziekenhuis.Het team is een bruisende mix van ervaring, toewijding en ambitie. De Bosdreef richt zich op permanente kennis in huis, zodat de paarden 24/7 de best mogelijke zorgen krijgen. In 2017 verhuisde de kliniek naar een op maat gebouwde nieuwe faciliteit, aangepast aan de moderne behoeften van de (sport)paarden, hun ruiters en de eigenaren.

bottom of page