top of page
Bedrijvenlogo's (4).png

DVM, PhD, oprichter Bureau Raak

Chantal Duijn

Alle veterinaire professionals gelukkig, dus jij ook!

Dat is de grote missie van Chantal Duijn en daardoor ook de missie van Bureau Raak. Het bedrijf dat Chantal in 2022 is gestart om door middel van training, coaching en advies veterinaire professionals en dierenartspraktijken te begeleiden naar meer werkgeluk en een positieve werkcultuur. Life long learning zit in haar DNA, want naast de diergeneeskunde bul (2014) en zeven jaar praktijkervaring, heeft ze een proefschrift op haar naam staan (2019) en mag ze zich Practitioner Coach, Positive Culture Agent en vertrouwenspersoon noemen. Hoe ze dat doet? Door hard werken met flair en een grote glimlach.

Vertegenwoordigt: 

Bureau Raak

Bureau Raak traint, coacht en geeft advies aan veterinaire professionals: zowel dierenartsen (binnen en buiten de praktijk) als paraveterinairen, ondernemers, leidinggevenden, dierenartspraktijken en organisaties gelierd aan de diergeneeskunde. Met als doel: alle veterinaire professionals gelukkig!

Wat heeft Bureau Raak jou of jouw team of praktijk te bieden? Training, coaching en advies op individueel niveau, teamniveau en organisatieniveau.

De Veterinaire Vertrouwenspersoon is een zusteronderneming van Bureau Raak. Voor meer informatie zie: www.veterinairevertrouwenspersoon.nl

bottom of page