top of page

opleidingen & bijscholing

Arthrex bv

  • Facebook

IVC Evidensia

IVC Evidensia is sinds de fusie van het Engelse IVC en de Noord-Europese Evidensia Groep in 2017 de grootste dierenartsengroep in Europa. Sinds 2018 Is IVC Evidensia ook actief in België.

Bij IVC Evidensia België willen we gezonde en gelukkige huisdieren en eigenaren zien. Het is onze missie om een hoge kwaliteit van zorg te leveren en indien nodig, een waardig afscheid. We leggen de lat hoog door samen te werken. Van basis- en preventieve zorg tot de meest geavanceerde specialistische zorg.

  • Facebook

delta medic & vetan

VETAN bestaat uit een team van drie toegewijde personen die naast collega’s ook vrienden zijn. Zij zijn allen opgeleid als anesthesieverpleegkundige met elk hun eigen achtergrond en verhaal. Eén van de vennoten werkt al jaren als dierenartsassistent in een grote tweedelijns dierenkliniek. In deze kliniek ontstond de vraag voor advies met betrekking tot anesthesie tijdens operaties, met name bij thoracale procedures en complexe patiënten. Deze vraag werd beantwoord door het team dat later werd omgedoopt tot VETAN.
Een persoonlijke aanpak staat hoog in het vaandel bij VETAN. Onze services worden op maat geleverd door gebruik te maken van uw dagelijkse werkplek en bijbehorende apparatuur. Zo kan u leren in een omgeving waar u zich het meest thuis voelt!

Delta Medic is dé leverancier van hoogwaardige medische apparatuur voor veterinair en humaan gebruik. Ook geven wij ondersteuning en advies. Door onze jarenlange ervaring in de wereld van de anesthesie, bewaking en infuustechnologie kunnen wij u uitstekend adviseren over alle apparatuur gelieerd aan deze specialismen.

Dankzij de unieke samenwerking tussen Delta Medic en VETAN krijgt u het meest passende advies over de nodige anesthesie apparatuur én leert u meteen hoe u deze apparatuur op een veilige manier kan gebruiken voor uw patiënten. U kan dus vol zelfvertrouwen meteen aan de slag!

  • Facebook

liberform

De naam Liberform doet waarschijnlijk een belletje rinkelen! 

Onze hoofdopdracht is het organiseren en/of ondersteunen van activiteiten die verband houden met opleiding en tewerkstelling voor werknemers, met inbegrip van risicogroepen.

Concreet vertaalt zich dat in gratis opleidingen, een opleidingspremie en tal van tools en inspirerende voorbeelden. Wilt u onze sector leren kennen? Daarvoor kan u ook bij ons terecht!

- De opleidingspremie is een financiële tegemoetkoming voor de werkgever of onderneming die de opleiding van een werknemer en/of werkgever betaalt.

- Via het vormingsfonds kunnen werknemers in de sector gratis opleidingen volgen. Door nieuwe manieren van werken dringen zich nieuwe manieren van opleiding volgen op. Liberform speelt daarop in door opleidingen op verschillende manieren aan te bieden: via de opleidingscatalogus (klassikale opleidingen of virtuele klassen) en via The learning Trail (online en mobiel leren). 

- Onze tools maken u wegwijs in HR gerelateerde thema's, geven ondersteuning aan mentoren bij stage en brengen ondernemers samen in lerende netwerken of mentorcafés. Al de basisinformatie, die vindt u terug in onze handige toolboxen! 

  • Facebook

Equine care group

De Equine Care Group is een internationale groep opgericht door dierenartsen, voor dierenartsen met als visie: het leveren van de best mogelijke medische diensten voor paarden. De groep bestaat uit een collectief van paardenklinieken, praktijkdierenartsen, specialisten en wetenschappers die hun passie, kennis en expertise delen om elkaar te versterken en zo het hoogste niveau van diergeneeskunde te bereiken.

  • Facebook

Accesia B.V.

Wij bieden het volledige scala aan innovatief
dentaal instrumentarium, disposables en apparatuur van de allerhoogste kwaliteit. Educatie is daarbij een van de pijlers waar jaarlijks
honderden dierenartsen en paraveterinairen reeds aan deelnemen.

  • Facebook

Vet X SRL
 

DIAGNOSE-, HULP- EN VERZORGINGSAPPARATUUR
WAAROP U KUNT VERTROUWEN

Het beste van elke dierenarts versterken.

De missie van Vet X is het adviseren en ondersteunen van dierenartsen met innovatieve apparatuur en een naadloze service, zodat ze zich met vertrouwen kunnen ontwikkelen, terwijl ze het dierenwelzijn wordt verbeterd. Innovatie zonder samenwerking is niet genoeg.

Vet X brengt een gemeenschap van dierenartsen samen die een passie voor hun vak delen, toegewijd aan hoogwaardige geneeskunde en zich richten op uitstekende technische ondersteuning. Het succes van hun praktijken is gebaseerd op deze drie hoofdingrediënten.

Onze filosofie is om ons zo nuttig mogelijk te maken voor dierenartsen. We willen een echte steun zijn voor uw bedrijf en uw prestaties. Een partner die u niet aarzelt te bellen voor een technische vraag of advies over advies over het gebruik van uw apparatuur.

INNOVATIEVE APPARATUUR

Apparatuur ontworpen voor een nauwkeurigere diagnose, minder invasieve zorg en sneller herstel.

KENNIS

Het beheersen en efficiënt gebruiken van uw apparatuur brengt u comfort en verhoogt uw rentabiliteit.

FINANCIERING

Met onze financieringsaanbiedingen kunt u een gecontroleerd groeiplan opstellen voor uw groeiplan voor uw praktijk, kliniek of dierenziekenhuis.
of uw dierenziekenhuis.

30 jaar ervaring tot uw dienst !

  • Facebook

faculteit
diergeneeskunde

  • Facebook
  • Facebook
bottom of page