top of page
Background_Blue.png

opleidingen & bijscholing

Arthrex bv

 • Facebook

IVC Evidensia

IVC Evidensia is sinds de fusie van het Engelse IVC en de Noord-Europese Evidensia Groep in 2017 de grootste dierenartsengroep in Europa. Sinds 2018 Is IVC Evidensia ook actief in België.

Bij IVC Evidensia België willen we gezonde en gelukkige huisdieren en eigenaren zien. Het is onze missie om een hoge kwaliteit van zorg te leveren en indien nodig, een waardig afscheid. We leggen de lat hoog door samen te werken. Van basis- en preventieve zorg tot de meest geavanceerde specialistische zorg.

 • Facebook

delta medic & vetan

VETAN levert uitgebreide anesthesiologische trainingen en advies op uw eigen praktijk om zo samen met u de anesthesiologische zorg tot een hoger niveau te tillen. Een persoonlijke aanpak staat hoog in het vaandel bij VETAN. Onze services worden op maat geleverd door gebruik te maken van uw dagelijkse werkplek en bijbehorende apparatuur.  Delta Medic is dé leverancier van hoogwaardige medische apparatuur voor veterinair en humaan gebruik. Door onze jarenlange ervaring in de wereld van de anesthesie, bewaking en infuustechnologie kunnen wij u uitstekend adviseren over alle apparatuur gelieerd aan deze specialismen. Dankzij de unieke samenwerking tussen Delta Medic en VETAN krijgt u het meest passende advies over de nodige anesthesieapparatuur én leert u meteen hoe u deze apparatuur op een veilige manier kan gebruiken voor uw patiënten.

 • Facebook

liberform

De naam Liberform doet waarschijnlijk een belletje rinkelen! 

Onze hoofdopdracht is het organiseren en/of ondersteunen van activiteiten die verband houden met opleiding en tewerkstelling voor werknemers, met inbegrip van risicogroepen. Concreet vertaalt zich dat in gratis opleidingen, een opleidingspremie en tal van tools en inspirerende voorbeelden. Wilt u onze sector leren kennen? Daarvoor kan u ook bij ons terecht! De opleidingspremie is een financiële tegemoetkoming voor de werkgever of onderneming die de opleiding van een werknemer en/of werkgever betaalt. Via het vormingsfonds kunnen werknemers in de sector gratis opleidingen volgen. Door nieuwe manieren van werken dringen zich nieuwe manieren van opleiding volgen op. Liberform speelt daarop in door opleidingen op verschillende manieren aan te bieden: via de opleidingscatalogus (klassikale opleidingen of virtuele klassen) en via The learning Trail (online en mobiel leren). Onze tools maken u wegwijs in HR gerelateerde thema's, geven ondersteuning aan mentoren bij stage en brengen ondernemers samen in lerende netwerken of mentorcafés. Al de basisinformatie, die vindt u terug in onze handige toolboxen! 

 • Facebook

Equine care group

De Equine Care Group is een internationale groep opgericht door dierenartsen, voor dierenartsen met als visie: het leveren van de best mogelijke medische diensten voor paarden. De groep bestaat uit een collectief van paardenklinieken, praktijkdierenartsen, specialisten en wetenschappers die hun passie, kennis en expertise delen om elkaar te versterken en zo het hoogste niveau van diergeneeskunde te bereiken.

 • Facebook

Accesia B.V.

Wij bieden het volledige scala aan innovatief dentaal instrumentarium, disposables en apparatuur van de allerhoogste kwaliteit. Educatie is daarbij een van de pijlers waar jaarlijks
honderden dierenartsen en paraveterinairen reeds aan deelnemen.

 • Facebook

Vet X SRL
 

Vet X wil dierenartsen adviseren en ondersteunen met innovatieve apparatuur en een naadloze service, zodat ze vol vertrouwen kunnen groeien en tegelijkertijd het welzijn van dieren kunnen verbeteren.

Vet X werd meer dan 30 jaar geleden opgericht met als visie de beste omstandigheden voor het werk van dierenartsen te creëren.

Samen verbeteren we de gezondheid en het welzijn van de dieren die u behandelt.

 • Facebook

faculteit
diergeneeskunde

 • Facebook
 • Facebook

favv

Onze missie is ervoor zorgen dat alle actoren van de keten aan de consument en aan elkaar een optimale zekerheid geven dat levensmiddelen, dieren, planten en producten die ze consumeren, houden of gebruiken, betrouwbaar, veilig en beschermd zijn, nu en in de toekomst.

 • Facebook

Neo Animalia by 2Learn sa

Neo Animalia is een tak van 2Learn die gespecialiseerd is in de organisatie van opleidingen voor dierenartsen in kleine groepen.

Bij het ontwikkelen van hoog kwalitatieve opleidingen voor uw praktijk, kiezen wij met zorg onze opleiders en sprekers, die niet alleen voor hun kennis erkend worden, maar ook voor hun klinische en pedagogische ervaringen in de diergeneeskundige wereld.

 • Facebook

Online Vet Training

 • Facebook

We zijn het grootste Nederlandstalige online leerplatform voor dierenartsen en dierenartsassistenten. We bieden het volgende aan: online bijscholingen (webinars), podcasts, protocollen, kennis database, radiologie quizz etc. 

We zouden daarnaast ook een coupon willen geven voor in de goodie bag van de stempelronde. 

Chi University Benelux

Chi University is dedicated to providing quality education to veterinarians and active veterinary students in Traditional Chinese Veterinary Medicine (TCVM) and other Integrative Veterinary Medicine modalities through distance learning and on-site lab practice to meet the needs of the global veterinary community.

 • Facebook

BENETEC BV

Benetec represents dynamic and highly specialised manufacturers at the forefront of technological developments in their specific fields. Customer satisfaction is our first priority and, as an independent distributor, we carefully select our suppliers and sell products that meet the highest quality standards. As a supplier of advanced medical equipment, we consider prompt and efficient after-sales technical service extremely important and an essential part of our customer relations. 

bottom of page