top of page

materiaal & toebehoren

ALCYON
BELUX

Wie zijn wij?
Alcyon, leider in de distributie van dierengeneesmiddelen, voeding en materiaal, werd opgericht door en voor dierenartsen, om hun de beste oplossingen te bieden bij de dagelijkse uitoefening van hun beroep.

Alcyon wordt gedreven door één enkele strategie: het beroep van dierenarts steunen en versterken!
Op groepsniveau telt ALCYON meer dan 5000 actieve dierenartsen die zowel onze klanten als onze aandeelhouders zijn.

ALCYON stelt elke dag zijn logistieke diensten tot uw dienst!

Met Alcyon beschikt u over het meest volledige productgamma van het land. Alcyon luistert steeds naar uw verwachtingen. Wij bieden u een reeks diensten aan die uw dagelijks werk vergemakkelijken en u in staat stellen om zich in de beste omstandigheden te ontwikkelen.

100% door en voor dierenartsen
Alcyon is uw bedrijf – het is het enige distributiebedrijf dat voor 100% in handen is van dierenartsen.

 • Facebook

VERACHTERT DIGITAL NV

De firma Verachtert Digital is al meer dan 40 jaar het enige Belgische bedrijf dat instaat voor ontwerp, verkoop en service van RX-apparatuur voor dierenartsen.

U kan bij ons terecht voor alle verschillende vaste en mobiele RX apparatuur zowel direct als indirect, voor grote en kleine huisdieren.

Kwaliteit, service en kennis zijn al 3 generaties onze belangrijkste troeven.

Aarzel dus niet om ons te contacteren met al uw vragen over medische beeldvorming.

 • Facebook

Dispovet

Dispovet levert veterinaire producten voor dierenartsen. Deze producten kunnen online 24 uur per dag, 7 dagen per week worden besteld.

Door eigen fabricage en import van producten en een strakke organisatie kan Dispovet tegen scherpe prijzen leveren. Persoonlijke service, flexibiliteit en snelheid in de levering staan hierbij voorop.

Onder haar eigen merk zijn diverse producten zoals hechtmateriaal, onderleggers en bandages beschikbaar. De prijs-kwaliteitverhouding van deze producten is zeer goed. Middels een proefpakket kunt u kennismaken met onze producten. Daarnaast bieden wij producten van merken als Ethicon, BBraun, BD en Terumo aan.

Dispovet is opgericht door Norbert Seeger en Erwin Holl. Samen hebben zij ruim 45 jaar ervaring in de in- en verkoop van medische disposables. Deze ervaring delen zij graag met u.

 • Facebook

Arthrex bv

 • Facebook

mILLPLEDGE eUROPE BV

 • Facebook

Eickemeyer

Eickemeyer heeft als doel dierenartsen zo goed en prettig mogelijk te laten werken. Niet alleen door te voorzien in vrijwel alle noodzakelijke producten maar ook door beschikbaar te zijn zodra dat nodig is. Een teamgenoot die altijd dichtbij is en klaar staat met alle kennis en kunde. Wereldwijd en al meer dan 60 jaar proberen we samen met jou het welzijn van dieren te verbeteren. Kom erachter wat we allemaal kunnen betekenen, voor jou én je praktijk! 

 • Facebook

Veteq Czech SRO

Veterinaire groothandel in behandeltafels en operatietafels, alsmede hospitalisatie kooien.

Accesia B.V.

Wij bieden het volledige scala aan innovatief
dentaal instrumentarium, disposables en apparatuur van de allerhoogste kwaliteit. Educatie is daarbij een van de pijlers waar jaarlijks
honderden dierenartsen en paraveterinairen reeds aan deelnemen.

 • Facebook

echomedic

Echomedic is  gespecialiseerd is in het leveren van hoogwaardige en geavanceerde ultrasound oplossingen voor diverse toepassingen, zoals echografie voor kleine huisdieren, paarden, runderen en varkens.
Echomedic is exclusief verdeler van de gerenommeerde Mindray Ultrasound systemen, die bekend staan om hun uitmuntende  beeldkwaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Naast de verkoop van deze apparatuur, biedt Echomedic ook deskundig advies en technische ondersteuning aan klanten om ervoor te zorgen dat zij het maximale uit hun investering kunnen halen.
Het bedrijf heeft een team van ervaren en hoogopgeleide specialisten die zich inzetten voor het leveren van snelle en betrouwbare service. 
Meer info  ? www.echomedic.be     info@echomedic.be    T 0468/115967

veterinary solutions

vetplus

VetPlus zet zich in voor het produceren van een compleet assortiment premium producten voor dierenartsen.

Het is onze visie en missie om de beste in ons vakgebied te zijn, niet per se de grootste

 • Facebook

ud-vet

Uw partner in veterinaire inrichting

 • Facebook

HPLT
medical lasers & supplies

High Power Lasers voor chirurgische en therapeutische toepassingen

 • Facebook

VETAN & Delta Medic

VETAN bestaat uit een team van drie toegewijde personen die naast collega’s ook vrienden zijn. Zij zijn allen opgeleid als anesthesieverpleegkundige met elk hun eigen achtergrond en verhaal. Eén van de vennoten werkt al jaren als dierenartsassistent in een grote tweedelijns dierenkliniek. In deze kliniek ontstond de vraag voor advies met betrekking tot anesthesie tijdens operaties, met name bij thoracale procedures en complexe patiënten. Deze vraag werd beantwoord door het team dat later werd omgedoopt tot VETAN.
Een persoonlijke aanpak staat hoog in het vaandel bij VETAN. Onze services worden op maat geleverd door gebruik te maken van uw dagelijkse werkplek en bijbehorende apparatuur. Zo kan u leren in een omgeving waar u zich het meest thuis voelt!

Delta Medic is dé leverancier van hoogwaardige medische apparatuur voor veterinair en humaan gebruik. Ook geven wij ondersteuning en advies. Door onze jarenlange ervaring in de wereld van de anesthesie, bewaking en infuustechnologie kunnen wij u uitstekend adviseren over alle apparatuur gelieerd aan deze specialismen.

Dankzij de unieke samenwerking tussen Delta Medic en VETAN krijgt u het meest passende advies over de nodige anesthesie apparatuur én leert u meteen hoe u deze apparatuur op een veilige manier kan gebruiken voor uw patiënten. U kan dus vol zelfvertrouwen meteen aan de slag!

 • Facebook

stöpler

Diergeneeskundig materiaal en consulting

 • Facebook

Diemaco

vet x

DIAGNOSE-, HULP- EN VERZORGINGSAPPARATUUR
WAAROP U KUNT VERTROUWEN

Het beste van elke dierenarts versterken.

De missie van Vet X is het adviseren en ondersteunen van dierenartsen met innovatieve apparatuur en een naadloze service, zodat ze zich met vertrouwen kunnen ontwikkelen, terwijl ze het dierenwelzijn wordt verbeterd. Innovatie zonder samenwerking is niet genoeg.

Vet X brengt een gemeenschap van dierenartsen samen die een passie voor hun vak delen, toegewijd aan hoogwaardige geneeskunde en zich richten op uitstekende technische ondersteuning. Het succes van hun praktijken is gebaseerd op deze drie hoofdingrediënten.

Onze filosofie is om ons zo nuttig mogelijk te maken voor dierenartsen. We willen een echte steun zijn voor uw bedrijf en uw prestaties. Een partner die u niet aarzelt te bellen voor een technische vraag of advies over advies over het gebruik van uw apparatuur.

INNOVATIEVE APPARATUUR

Apparatuur ontworpen voor een nauwkeurigere diagnose, minder invasieve zorg en sneller herstel.

KENNIS

Het beheersen en efficiënt gebruiken van uw apparatuur brengt u comfort en verhoogt uw rentabiliteit.

FINANCIERING

Met onze financieringsaanbiedingen kunt u een gecontroleerd groeiplan opstellen voor uw groeiplan voor uw praktijk, kliniek of dierenziekenhuis.
of uw dierenziekenhuis.

30 jaar ervaring tot uw dienst !

 • Facebook

mobieteek

Auto-inrichting voor dierenartsen

 • Facebook

soterix medical

Soterix Medical is wereldleider op het gebied van niet-invasieve neuromodulatie.

Het enige apparaat dat is ontworpen voor transcutane spinale Direct Current Stimulatie van cervicale and lumbale regios.

 • Facebook

ergra engelen

Ergra Engelen is preferred dealer van ZEISS voor operatieloepen en bijhorende verlichting. Deze operatieloepen met een vergroting van 2,5x tot 5x bieden diverse mogelijkheden voor alle soorten heelkunde waarbij een precies zicht en ergonomie essentieel zijn. Onze specialisten begeleiden u

graag bij het selecteren van de juiste oplossingen.
Ergra Engelen verdeelt uitsluitend microscopen van ZEISS. De innovatieve microscopen van ZEISS behoren tot de absolute wereldtop en bieden een hoge precisie en tal van toepassingen en voordelen. De compacte ZEISS OPMI pico is makkelijk in gebruik en geeft de kleinste details en fijne
structuren haarfijn weer.

 • Facebook

raw veterinary diets

Raw Veterinary Diets: de microbieel veilige rauwe veterinaire dieetvoedingslijn voor honden en katten geproduceerd door het IFS Food en GMP+ gecertificeerde Energique B.V.

De recepturen zijn compleet geformuleerd volgens de laatste wetenschappelijke inzichten, zodat werkzaamheid en compleetheid gegarandeerd zijn. Daarnaast zijn alle Raw Veterinary Diets diepvriesvoedingen bewerkt met HPP, High Pressure Processing. HPP is een wetenschappelijk gevalideerde manier om pathogene bacteriën in voeding af te doden. Hierdoor zijn ze veilig inzetbaar voor honden en katten met specifieke aandoeningen.

Raw Veterinary Diets zijn diepvriesvoedingen en exclusief verkrijgbaar bij de dierenarts.

www.rawveterinarydiets.com

 • Facebook

inovet

Medische instrumenten.
Diergeneesmiddelen.
Dieetvoeding Trovet.
Verzorgingsproducten.

 • Facebook
bottom of page