top of page

laboratoria

velab

Diergeneeskundig laboratorium

medvet


Laboratorium voor diergeneeskundige analyses

laboratoires audevard

Laboratoires AUDEVARD is het enige farmaceutische bedrijf dat zich volledig richt op het welzijn, de gezondheid en de prestaties van uw paard. Wij ondersteunen een globale, levenslange benadering van de verzorging van uw paard, om gezondheidsproblemen te voorkomen, het welzijn te optimaliseren ongeacht de leeftijd en de prestaties bij wedstrijdpaarden te ondersteunen. 
Daarom leveren wij dierenartsen een zeer uitgebreid assortiment oplossingen, afgestemd op alle situaties waarmee uw paard te maken kan krijgen: geneesmiddelen (waaronder ontwormingsmiddelen), voedingssupplementen, huidverzorging of insectenwerende middelen. Al meer dan 30 jaar garanderen onze nauwgezetheid en expertise de tevredenheid van paardeneigenaren en dierenartsen over de producten in ons assortiment.
  • Facebook

Equine care group

De Equine Care Group is een internationale groep opgericht door dierenartsen, voor dierenartsen met als visie: het leveren van de best mogelijke medische diensten voor paarden. De groep bestaat uit een collectief van paardenklinieken, praktijkdierenartsen, specialisten en wetenschappers die hun passie, kennis en expertise delen om elkaar te versterken en zo het hoogste niveau van diergeneeskunde te bereiken.

  • Facebook
bottom of page