top of page
Background_Blue.png

diervoeding & supplementen

This is your About Page. It's a great opportunity to give a full background on who you are, what you do and what your website has to offer. Double click on the text box to start editing your content and make sure to add all the relevant details you want to share with site visitors.

grovet

Grovet equine health company, specialist in veterinaire producten voor paarden.

 

Hoogwaardige producten, medicijnen, supplementen en instrumenten voor paarden om deze optimaal te kunnen ondersteunen. 

 • Facebook

MUSST / WEXO

Wexo staat doorheen de jaren bekend om het compleet gamma aan neutraceuticals. 
De producten van onder andere WePharm zijn vervaardigd volgens de GMP-normen in de Europese Unie, waardoor wij steeds een farmaceutische kwaliteit kunnen garanderen. Dit met bovendien een betaalbare prijs en een opmerkelijke smakelijkheid. Tevens staat WePharm voor innovatie, wat zich uit in steeds nieuwe of verbeterde producten op de markt. Naast de vaste waarden die inmiddels hun plaats in de markt bewezen hebben, zijn er in het gamma ook producten terug te vinden die werkelijk uniek zijn in de veterinaire wereld van neutraceuticals. 

info@wexo.eu.com

laboratoires audevard

Laboratoires AUDEVARD is het enige farmaceutische bedrijf dat zich volledig richt op het welzijn, de gezondheid en de prestaties van uw paard. Wij ondersteunen een globale, levenslange benadering van de verzorging van uw paard, om gezondheidsproblemen te voorkomen, het welzijn te optimaliseren ongeacht de leeftijd en de prestaties bij wedstrijdpaarden te ondersteunen. 
 
 • Facebook

Veto Distribution
& Chronovet

CHRONOVET®, werd gecreëerd en beheerd door dierenartsen.

Een site die in de dierenartsenwereld door uw klanten wordt herkend.

Kies voor de "click and collect"-oplossing om uw klanten te binden. 

 • Facebook

mp labo

MP Labo is al 30 jaar speler op de veterinaire markt. Wij bieden een uniek gamma verzorgingsproducten en voedingssupplementen aan, gemaakt met zorg voor mens, dier en natuur.

 • Facebook

Nimrod

 • Facebook

Equine care group

Equine Care Group is een dynamische groep van dierenartsen voor dierenartsen met een sterke focus op de best mogelijke zorg voor paarden.

 

ECG verenigt jarenlange ervaring met jeugdige ambitie.

 • Facebook

Dogchef

Wij zijn gespecialiseerd in hondenvoer en bieden ook een gloednieuw assortiment brokken aan. 
Alle info op www.dogchef.be

 • Facebook

Nextmune

 • Facebook

result equine

Voedingssupplementen voor paarden en honden.

 • Facebook

VETPLUS

Verdeler van aanvullende diervoeders voor de kleine huisdieren.

 • Facebook

mILLPLEDGE eUROPE BV

 • Facebook

raw veterinary diets

 • Facebook

Raw Veterinary Diets: de microbieel veilige rauwe veterinaire dieetvoedingslijn voor honden en katten geproduceerd door het IFS Food en GMP+ gecertificeerde Energique B.V.

De recepturen zijn compleet geformuleerd volgens de laatste wetenschappelijke inzichten, zodat werkzaamheid en compleetheid gegarandeerd zijn. Daarnaast zijn alle Raw Veterinary Diets diepvriesvoedingen bewerkt met HPP, High Pressure Processing. HPP is een wetenschappelijk gevalideerde manier om pathogene bacteriën in voeding af te doden. Hierdoor zijn ze veilig inzetbaar voor honden en katten met specifieke aandoeningen.

Raw Veterinary Diets zijn diepvriesvoedingen en exclusief verkrijgbaar bij de dierenarts.

www.rawveterinarydiets.com

imby petfood

Imby Petfood is een duurzaam en hypoallergeen honden- en kattenvoedingsmerk op basis van insectproteïnen. 

 • Facebook

inovet

Medische instrumenten.
Diergeneesmiddelen.
Dieetvoeding Trovet.
Verzorgingsproducten.

 • Facebook

goldmedics

GoldMedics biedt vloeibare natuurlijke supplementen op basis van de nieuwste wetenschappelijke inzichten, speciaal ontwikkelt door een team dierenartsen en voedingsdeskundigen voor honden, katten en paarden.
Bovendien zijn de producten enkel verkrijgbaar via de
dierenarts en niet via de talloze discount internetwinkels.

 • Facebook

nutrika

Nutrika helpt dierenartsen bij het uitwerken en door ontwikkelen van een gamma aan gezondheidsondersteunende producten in verschillende diersegmenten . 

Bij rundvee spreken we dan vooral over : rundveemineralen , bolussen , drenchen , electrolyten, ketomengsels. Bij paarden ligt de focus op Vit E / SE mengsels , luchtweg- en gewrichtondersteunende supplementen. Bij schapen , geiten en alpaca's gaat het over mineraalmengsels en oplossingen op maat.

D'hooghe Paardenvoeding

D'hooghe paardenvoeding is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren en verkopen van hoogwaardige paardenvoeding. Wij bieden een breed scala aan producten die zijn ontworpen om te voldoen aan de voedingsbehoeften van paarden van alle leeftijden en niveaus van activiteit. Onze unieke kracht ligt in het leveren van maatwerk. Door het begrijpen van de specifieke behoeften van onze klanten, zijn wij in staat om op maat gemaakte oplossingen te bieden.

 • Facebook

Hill's Pet Products

Heb jij al een account op Hill's Vet? Deze website van Hill's is speciaal gericht op dierenartsen, assistentes en studenten. 
Van de Hill's Veterinaire Academie om extra kennis op te doen tot een uitgebreid overzicht van alle Hill's producten. 
Bekijk nu alles op https://www.hillsvet.be/nl-be.

 • Facebook

Phytotreat BV

PhytoTreat werd in 2010 opgericht als een spin-off vanuit de Universiteit Utrecht, met als doel natuurlijke gezondheidsproducten op basis van plantenextracten te ontwikkelen met een solide wetenschappelijke onderbouwing. Tegenwoordig bestaat het assortiment uit toonaangevende merken en bieden we naast natuurlijke voedingssupplementen en producten voor wondbehandeling, ook desinfectie en diagnostica. Phytotreat "als het natuurlijk beter kan"

 • Facebook

Equi4S

Equi4s is reeds 15 jaar succesvol op de veterinaire markt aanwezig. Wij verkopen premium voedingssupplementen voor paarden over heel Europa, exclusief aan dierenartsen en referentieklinieken.

 • Facebook

candidtails

CandidTails is een jonge onderneming gespecialiseerd in voedingsupplementen en cosmetica die cannabinoids (bijv. CBD) bevatten. 

 • Facebook
logo white background (1)_edited.jpg

GVT/
VETAPHARMA

 We zijn al 2 jaar een veterinaire inkoopgroep.

purViSo

Purviso biedt een ruim aanbod aan kwalitatief hoogstaande dierenvoeding, supplementen en verzorgingsproducten.

Elk product is ontwikkeld in samenwerking met onze dierenartsen, zo ben je zeker dat uw huisdier een uitgebalanceerde en lekkere maaltijd krijgt met alle voedingsstoffen. Purviso bewijst dat gezonde kwaliteitsvoeding voor dieren met of zonder een medische aandoening niet duur hoeft te zijn.

Vet Shops NV
-
Phibro Animal Health NV

Vet Shops specialiseert zich in het online aanbieden van premium producten voor de veehouderij. De missie van Vet Shops is het ondersteunen van de optimalisatie van de bedrijfsvoering op veebedrijven onder actieve begeleiding van de dierenarts.

De producten van Vet Shops zijn diervoeders, hulpmiddelen en/of hygiëneproducten die bijdragen aan de gezondheid, het welzijn en de vruchtbaarheid van uw veestapel.

pharma.pet

pharma.pet staat voor jarenlange wetenschappelijk onderbouwde kennis in een hapklare oplossing. De voedingssupplementen zijn verrijkt met concentraten uit natuurlijke bronnen die bijdragen aan de ondersteuning van de gezondheid. Van Supplements die aanvullend en ondersteunend werken, tot Supports die de genezing van kwaaltjes extra ondersteunen. De Multivitamin, een vitamine complex en Transporter, om de toediening van medicijnen te vergemakkelijken, maken het assortiment compleet.

bottom of page