top of page

diervoeding & supplementen

This is your About Page. It's a great opportunity to give a full background on who you are, what you do and what your website has to offer. Double click on the text box to start editing your content and make sure to add all the relevant details you want to share with site visitors.

grovet

Grovet equine health company, specialist in veterinaire producten voor paarden.

 

Hoogwaardige producten, medicijnen, supplementen en instrumenten voor paarden om deze optimaal te kunnen ondersteunen. 

 • Facebook

MUSST / WEXO

Wexo staat doorheen de jaren bekend om het compleet gamma aan neutraceuticals. 
De producten van onder andere WePharm zijn vervaardigd volgens de GMP-normen in de Europese Unie, waardoor wij steeds een farmaceutische kwaliteit kunnen garanderen. Dit met bovendien een betaalbare prijs en een opmerkelijke smakelijkheid. Tevens staat WePharm voor innovatie, wat zich uit in steeds nieuwe of verbeterde producten op de markt. Naast de vaste waarden die inmiddels hun plaats in de markt bewezen hebben, zijn er in het gamma ook producten terug te vinden die werkelijk uniek zijn in de veterinaire wereld van neutraceuticals. 

info@wexo.eu.com

laboratoires audevard

Laboratoires AUDEVARD is het enige farmaceutische bedrijf dat zich volledig richt op het welzijn, de gezondheid en de prestaties van uw paard. Wij ondersteunen een globale, levenslange benadering van de verzorging van uw paard, om gezondheidsproblemen te voorkomen, het welzijn te optimaliseren ongeacht de leeftijd en de prestaties bij wedstrijdpaarden te ondersteunen. 
Daarom leveren wij dierenartsen een zeer uitgebreid assortiment oplossingen, afgestemd op alle situaties waarmee uw paard te maken kan krijgen: geneesmiddelen (waaronder ontwormingsmiddelen), voedingssupplementen, huidverzorging of insectenwerende middelen. Al meer dan 30 jaar garanderen onze nauwgezetheid en expertise de tevredenheid van paardeneigenaren en dierenartsen over de producten in ons assortiment.
 • Facebook

Veto Distribution
& Chronovet

CHRONOVET®, werd gecreëerd en beheerd door dierenartsen.

Een site die in de dierenartsenwereld door uw klanten wordt herkend.

Kies voor de "click and collect"-oplossing om uw klanten te binden. 

 • Facebook

mp labo

MP Labo is al 30 jaar speler op de veterinaire markt. Wij bieden een uniek gamma verzorgingsproducten en voedingssupplementen aan, gemaakt met zorg voor mens, dier en natuur.

 • Facebook

Nimrod

 • Facebook

Equine care group

Equine Care Group is een dynamische groep van dierenartsen voor dierenartsen met een sterke focus op de best mogelijke zorg voor paarden.

 

ECG verenigt jarenlange ervaring met jeugdige ambitie.

 • Facebook

Dogchef

Wij zijn gespecialiseerd in hondenvoer en bieden ook een gloednieuw assortiment brokken aan. 
Alle info op www.dogchef.be

 • Facebook

Nextmune

 • Facebook

result equine

Voedingssupplementen voor paarden en honden.

 • Facebook

VETPLUS

Verdeler van aanvullende diervoeders voor de kleine huisdieren.

 • Facebook

mILLPLEDGE eUROPE BV

 • Facebook

raw veterinary diets

 • Facebook

Raw Veterinary Diets: de microbieel veilige rauwe veterinaire dieetvoedingslijn voor honden en katten geproduceerd door het IFS Food en GMP+ gecertificeerde Energique B.V.

De recepturen zijn compleet geformuleerd volgens de laatste wetenschappelijke inzichten, zodat werkzaamheid en compleetheid gegarandeerd zijn. Daarnaast zijn alle Raw Veterinary Diets diepvriesvoedingen bewerkt met HPP, High Pressure Processing. HPP is een wetenschappelijk gevalideerde manier om pathogene bacteriën in voeding af te doden. Hierdoor zijn ze veilig inzetbaar voor honden en katten met specifieke aandoeningen.

Raw Veterinary Diets zijn diepvriesvoedingen en exclusief verkrijgbaar bij de dierenarts.

www.rawveterinarydiets.com

imby petfood

Imby Petfood is een duurzaam en hypoallergeen honden- en kattenvoedingsmerk op basis van insectproteïnen. 

 • Facebook

inovet

Medische instrumenten.
Diergeneesmiddelen.
Dieetvoeding Trovet.
Verzorgingsproducten.

 • Facebook
bottom of page