top of page

Dierenklinieken

Equine care group

De Equine Care Group is een internationale groep opgericht door dierenartsen, voor dierenartsen met als visie: het leveren van de best mogelijke medische diensten voor paarden. De groep bestaat uit een collectief van paardenklinieken, praktijkdierenartsen, specialisten en wetenschappers die hun passie, kennis en expertise delen om elkaar te versterken en zo het hoogste niveau van diergeneeskunde te bereiken.

  • Facebook

UD-VET

UD-Vet 
Uw partner in veterinaire inrichting.

  • Facebook

ranzijn
dierenarts

Ranzijn dierenartsen, een keten van 14 dierenklinieken in NL.

  • Facebook

anicura

AniCura is een Europese groep van gerenommeerde dierenklinieken gespecialiseerd in diergeneeskundige zorg voor huisdieren en is geboren uit het idee dat het delen van kennis en middelen kansen biedt voor betere diergeneeskunde. Sinds 2018 maakt AniCura deel uit van Mars Veterinary Health, een familiebedrijf gericht op diergeneeskundige zorg.

Europese samenwerking:

AniCura heeft veel vestigingen door heel Europa. Hierdoor kan er tussen alle dierenartsen en -klinieken een unieke samenwerking plaats vinden. Onze specialisten en dierenartsen kunnen gemakkelijk en snel kennis en ervaringen opdoen en kunnen die weer delen met andere dierenartsen. Dit was eerder niet mogelijk. Hierdoor zijn we een vooruitstrevende opleidingsinstantie geworden voor dierenartsen uit heel Europa. Dit opleiden en samenwerken doen we allemaal met een duidelijke visie: gezamenlijk de diergeneeskunde van de toekomst creëren door het aanbieden van betrouwbare zorg met een hoge kwaliteit die altijd beschikbaar is. Inmiddels ontvangen al onze klinieken hiermee gezamenlijk al ruim 3.3 miljoen patiënten per jaar.

  • Facebook

IVC evidensia

IVC Evidensia is sinds de fusie van het Engelse IVC en de Noord-Europese Evidensia Groep in 2017 de grootste dierenartsengroep in Europa. Sinds 2018 Is IVC Evidensia ook actief in België.

Bij IVC Evidensia België willen we gezonde en gelukkige huisdieren en eigenaren zien. Het is onze missie om een hoge kwaliteit van zorg te leveren en indien nodig, een waardig afscheid. We leggen de lat hoog door samen te werken. Van basis- en preventieve zorg tot de meest geavanceerde specialistische zorg.

  • Facebook

Veto Distribution
& Chronovet

CHRONOVET®, werd gecreëerd en beheerd door dierenartsen.

Een site die in de dierenartsenwereld door uw klanten wordt herkend.

Kies voor de "click and collect"-oplossing om uw klanten te binden. 

  • Facebook

Accesia B.V.

Wij bieden het volledige scala aan innovatief dentaal instrumentarium, disposables en apparatuur van de allerhoogste kwaliteit. Educatie is daarbij een van de pijlers waar jaarlijks
honderden dierenartsen en paraveterinairen reeds aan deelnemen.

  • Facebook

CVS Netherlands B.V.

CVS staat voor hoogwaardige en geïntegreerde veterinaire zorg. Van eerstelijns zorg bij u om de hoek tot tweedelijns specialistische zorg via onze regionale en hightech dierenziekenhuizen.
CVS bezit momenteel ruim 500 eigen dierenartsenpraktijken en dierenziekenhuizen in het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Nederland voor zowel gezelschapsdieren, paard als landbouwhuisdieren. Deze bemensen we met ruim 7.000 gemotiveerde en hoog gekwalificeerde medewerkers en we blijven groeien.

Onze missie: bieden van hoogwaardige klinische zorg voor dieren en uitstekende service aan hun eigenaren.
Onze visie: we willen de beste veterinaire werkgever zijn waar iedereen voor wil werken.

Onze medewerkers zijn essentieel voor ons succes: daarom is het van vitaal belang dat we elke collega de mogelijkheid bieden om zich te ontwikkelen en het beste uit zichzelf te halen. Wil jij ook het beste uit jezelf halen? Ben je dierenarts, paraveterinair of zoek je een uitdagende job in een ondersteunende functie? Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact op met ons op via careers@cvsnederland.com of kijk op www.cvsnederland.com

  • Facebook
bottom of page