top of page

Dierenklinieken

Equine care group

De Equine Care Group is een internationale groep opgericht door dierenartsen, voor dierenartsen met als visie: het leveren van de best mogelijke medische diensten voor paarden. De groep bestaat uit een collectief van paardenklinieken, praktijkdierenartsen, specialisten en wetenschappers die hun passie, kennis en expertise delen om elkaar te versterken en zo het hoogste niveau van diergeneeskunde te bereiken.

  • Facebook

UD-VET

UD-Vet 
Uw partner in veterinaire inrichting.

  • Facebook

ranzijn
dierenarts

Ranzijn dierenartsen, een keten van 14 dierenklinieken in NL.

  • Facebook

CVS Netherlands

CVS staat voor hoogwaardige en geïntegreerde veterinaire zorg. Van eerstelijns zorg bij u om de hoek tot tweedelijns specialistische zorg via onze regionale en hightech dierenziekenhuizen.
CVS bezit momenteel ruim 500 eigen dierenartsenpraktijken en dierenziekenhuizen in het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Nederland voor zowel gezelschapsdieren, paard als landbouwhuisdieren. Deze bemensen we met ruim 7.000 gemotiveerde en hoog gekwalificeerde medewerkers en we blijven groeien.

Onze missie: bieden van hoogwaardige klinische zorg voor dieren en uitstekende service aan hun eigenaren. Onze visie: we willen de beste veterinaire werkgever zijn waar iedereen voor wil werken.

Onze medewerkers zijn essentieel voor ons succes: daarom is het van vitaal belang dat we elke collega de mogelijkheid bieden om zich te ontwikkelen en het beste uit zichzelf te halen. 

  • Facebook

IVC evidensia

IVC Evidensia is sinds de fusie van het Engelse IVC en de Noord-Europese Evidensia Groep in 2017 de grootste dierenartsengroep in Europa. Sinds 2018 Is IVC Evidensia ook actief in België.

Bij IVC Evidensia België willen we gezonde en gelukkige huisdieren en eigenaren zien. Het is onze missie om een hoge kwaliteit van zorg te leveren en indien nodig, een waardig afscheid. We leggen de lat hoog door samen te werken. Van basis- en preventieve zorg tot de meest geavanceerde specialistische zorg.

  • Facebook

equisound

Paardenkliniek en MRI Centrum

  • Facebook

faculteit diergeneeskunde

  • Facebook

Via Nova Equine Services

  • Facebook

Benetec represents dynamic and highly specialised manufacturers at the forefront of technological developments in their specific fields. Customer satisfaction is our first priority and, as an independent distributor, we carefully select our suppliers and sell products that meet the highest quality standards. As a supplier of advanced medical equipment, we consider prompt and efficient after-sales technical service extremely important and an essential part of our customer relations. 

BENETEC BV

bottom of page