top of page

ALLERLEI

i-CRUIt

Werving en selectie van professionals werkzaam in de dierenbranche.

 • Facebook

medini

Vision

Medini, 

connecting vets with pets.  
Veterinaire groothandel
verdeler van medicatie, diervoeding, verbruiksmateriaal, instrumentarium en investeringsmateriaal.  

 • Facebook

    HPLT medical lasers &supplies

HPLT is een bedrijf, dat is gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en verkoop van kwalitatief goede en zeer betaalbare medische High Power Lasers, echo's en lichttherapie.

 • Facebook

Vision

Over dieren

Het magazine Over Dieren bestaat al meer dan 33 jaar in Nederland. Het magazine wordt aangekocht door de dierenartspraktijk die het als relatiegeschenk meegeeft aan zijn klant, de huisdier eigenaar.

 • Facebook

Amcra

AMCRA is het kenniscentrum voor antibioticagebruik en -resistentie bij dieren met als doel een duurzaam antibioticabeleid om de volksgezondheid, de dierengezondheid en het dierenwelzijn te vrijwaren.

 • Facebook

nvwa

De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit bewaakt de gezondheid van dieren en planten, het dierenwelzijn en de veiligheid van voedsel en consumentenproducten en handhaaft de natuurwetgeving. Wij leveren door ons toezicht een bijdrage aan maatschappelijke doelstellingen op het gebied van voedselveiligheid, dier- en plantgezondheid, productveiligheid en eerlijkheid in de handel. Wij streven ernaar een werkgever te zijn waar iedere medewerker voor wil werken, ongeacht leeftijd, sekse, geaardheid, etnische afkomst of arbeidsbeperking. Werken aan maatschappelijke vraagstukken in divers samengestelde teams maakt ons effectiever en innovatiever en het werk leuker.

Wil je meer weten over het werken bij de NVWA? Bezoek dan onze stand, hier geven dierenartsen en recruiters graag antwoord op al je vragen.

 • Facebook

maxani

 • Facebook

Vision

idexx

 • Facebook

trix group

Trix Telesecretariaat & Telecommunicatie ofwel Trix Group is een professioneel telesecretariaat voor dierenartsen, die eventueel ook hardware en telefoonsoftware kan voorzien.

 

Wij kunnen voor uw dierenartsenpraktijk of kliniek de telefoonpermanentie doen, het eerste aanspreekpunt voor uw klanten. Kies voor onze telefoonpermanentie 7 dagen op 7 en 24 uur op 24.

Het totaalplaatje om u te ontzorgen!

 • Facebook

Vision

flexvet

Dé uitzendorganisatie met meer dan 20 jaar ervaring in de veterinaire sector.

Wij opereren ook internationaal.

 • Facebook

veda

VeDa is de beroepsvereniging voor alle dierenartsen in Vlaanderen.

 • Facebook

boa
vets for vets

Dankzij je boa lidmaatschap blijf je baas in je eigen praktijk en geniet je van vele voordelen. boa ondersteunt je bij de dagelijkse uitdagingen van je bedrijf.

 

Benieuwd? Wees welkom op onze stand.

 • Facebook

petexpert

 • Facebook

PetExpert is het eerste echt online verzekeringssysteem voor katten en honden. Dankzij een unieke online platform kan alles onmiddellijk worden geregeld en de dierenarts direct worden betaald.

Fanc

Het FANC bevordert de doeltreffende bescherming van de bevolking, werknemers en het leefmilieu tegen het gevaar van ioniserende straling.
"Veilig gebruik van röntgentoestellen in de diergeneeskundige praktijk".

 • Facebook

vetfamily

VetFamily ondersteunt dierenartsenpraktijken, groot en klein, door kortingen te onderhandelen bij de belangrijkste leveranciers op de veterinaire markt en door services te bieden zoals oa. VetPlan, VetCommunity en VetBusiness, waardoor dierenartsen zich kunnen focussen op de essentie van de praktijk: het verlenen van uitstekende veterinaire zorg aan patiënten en hun baasjes.

favv

Onze missie is ervoor zorgen dat alle actoren van de keten aan de consument en aan elkaar een optimale zekerheid geven dat levensmiddelen, dieren, planten en producten die ze consumeren, houden of gebruiken, betrouwbaar, veilig en beschermd zijn, nu en in de toekomst.

 • Facebook

FUJIFILM Vet BeNeLux

FUJIFILM Vet BeNeLux is onderdeel van FUJIFILM Healthcare BeNeLux. Wij leveren hoogwaardige apparatuur aan dierenartsenpraktijken als bloedanalyse, echografie, röntgen, endoscopie, CT, MRI en C-bogen.

 • Facebook

 Hokaservice

Hokaservice Roeselare dierencrematorium 

 • Facebook

blossom vets

Het collectief dat de onafhankelijke Belgische dierenarts versterkt! Blossom Vets is een lokaal initiatief, ontstaan vanuit de vraag van Belgische dierenartsen. Wij geloven dat dierenartsen nóg slimmer kunnen werken. Zodat ze meer tijd overhouden om te doen waar ze echt van houden; het verlenen van de beste veterinaire zorg aan hun patiënten. Daar helpen wij bij door te doen waar wij écht van houden, namelijk de beste voorwaarden en prijzen onderhandelen voor onze leden. Naast het verlagen van de kosten binnen de praktijk dragen wij met onze services bij aan de groei van de praktijk en de mens. 

petsolutions

Met een uniek verkoopmodel en onze jarenlange ervaring in deze branche, onderscheiden wij ons op deze steeds groeiende markt. Petsolutions staat garant voor topkwaliteit, uniek design en een persoonlijke service. Naast een uitgebreid en steeds groeiend assortiment van toonaangevende merken, bieden wij de winkels, handelaars en dierenartsen die onze merken verkopen, een persoonlijke begeleiding.

Star Diamond Edge

Op zoek naar een unieke manier om dierbare momenten te koesteren? Bij Star Infinity Diamonds helpen we u om kostbare herinneringen om te zetten in schitterende diamanten. Onze exclusieve dienst biedt u de mogelijkheid om diamanten te laten maken van het haar van een geliefd persoon of dier, of zelfs van de as afkomstig uit een crematie. Het creëren van een groeidiamant door middel van aangereikt organisch materiaal (haar, veren, as,….) gaat over iets heel persoonlijk en zo willen wij dit ook aanpakken. Onze missie bij Infinity Tree Diamonds is om de meest kostbare momenten in het leven te verankeren 

figo

Figo is de nieuwe huisdierenverzekering in België. 
Bij onze huisdierenverzekering bepaalt het baasje zelf op welke manier zij hun hond, kat, konijn of zelfs papegaai willen laten verzekeren; zodat elk huisdier de nodige zorgen krijgt. Naast talrijke hoofddekkingen kunnen elke leeftijd en alle rassen verzekerd worden, inclusief preventiebudget. Bij ons kunnen baasjes dus zelf bepalen hoe ze hun beste vriend willen verzekeren, want volgens ons is elk huisdier uniek en zou de verzekering dat ook moeten zijn. 
Alle medewerkers bij Figo hebben een diergeneeskundige achtergrond. Ze zijn dus gekwalificeerd om deskundig advies te geven. Naast België zijn we recent met Figo ook gestart in Nederland en Duitsland. Om daarna verder uit te breiden binnen Europa.  Wij zijn Figo en wij zijn hier om het anders te doen. 
De beste zorgen, een dierenleven lang.  Ontdek ons op www.figopet.be of volg ons op Facebook en Instagram.

 • Facebook

zindercaps

Met onze handgemaakte en vrolijke operatiemutsen staan we voor duurzaamheid en professionaliteit. 
Zinder kwam tot stand door de passie voor design en mode in combinatie met de liefde voor de medische sector. Ons doel is om op een speelse manier persoonlijkheid toe te laten in de meestal cleane medische setting van bv. een operatiezaal. Kleur en stijl maakt ons als gezondheidsmedewerker toegankelijker.
Zinder combineert professionaliteit met personalisering en differentiëring. 
Onze operatiemutsen laten zien wie jij bent!

 • Facebook

vetwork

Op zoek naar een baan als dierenarts? Met het grote netwerk en de ervaring van het Vetwork-team slaag je erin om een uitdagende, passende job te vinden. Daarnaast is Vetwork er kliniekeigenaren en andere veterinair werkgevers. De gedreven recruiters nemen hen het proces rondom het werven van medewerkers uit handen. Met honderden succesverhalen is Vetwork na ruim tien jaar een begrip in de veterinaire sector.

 • Facebook

televox

Telavox is a telecommunications software company with more than 20 years of experience enabling rewarding conversations. Our headquarters are in Malmö, Sweden, and we have offices and representatives across the world (France, Belgium, Spain, Tunisia, ..) 

Our mission is to make complex customer communication as painless as possible – we want to facilitate rewarding conversations by providing the right solution at the right time.

 • Facebook
bottom of page