top of page
Schermafbeelding 2023-06-30 104933.jpg
Inovet_logo_RGB_500_8051.jpg

At Inovet, for more than 70 years, our goal is to improve access and affordability of high quality veterinary medicines and animal health products. We strive to bring optimal animal healthcare within reach of everyone, everywhere.

  • Facebook

Zondag

14:30 - 15:00U 

Location: Seminar 03

terttu lamminen

Alleviation of anxiety and fear in cats associated with transportation and veterinary visits - 0,5 BP

terttu lamminen, inovetDVM, Head Animal Health Medical Affairs (Finland)

(Opgelet! Deze lezing gaat door in het Engels.)

The 30-minute lecture will discuss the signs of travel anxiety in cats and the use of medication and other products to alleviate those signs.

We evaluated the clinical efficacy and safety of a novel feline-specific formulation of pregabalin 50 mg/ml oral solution in cats with anxiety and fear associated with travel and veterinary visits.

 

Terttu graduated from Helsinki University in 1994 and worked after that in general practice until joining

Orion Pharma in 2004. Since then, she has worked with the clinical development of animal health products

at Orion in several projects with various target species and indications. She has recently acted as

animal health medical affairs head. Her clinical interests include especially analgesia, behavior, and

pharmacokinetics. She enjoys the diversity and challenges of her work every day.

BIJSCHOLINGSPUNTEN:

Profielfoto .jpg
unnamed (1).png

"Om dieren gezond te houden is er één diersoort waar je het
meeste verstand van moet hebben. Dat is de mens”

  • Facebook
  • LinkedIn

Zaterdag

13:00 - 14:00U 

Location: Seminar 03

Windmolens en Beachbars – praktische tips voor een bloeiende dierenartsenpraktijk 

roeland wessels

roeland wesselsDVM, Communicatieadviseur & oprichter van St. Anna Advies

Wij zijn verheugd u uit te nodigen voor een boeiende, interactieve lezing waarin we een kijkje nemen in een succesvolle dierenartsenpraktijk. Onder de intrigerende titel "Windmolens en Beachbars" delen we inzichten over het belang van effectieve communicatie en het gebruik van de Balanced Score Card om deze praktijk naar nieuwe hoogten te brengen.

Tijdens deze inspirerende presentatie maakt u kennis met Dr. Roeland Wessels, een gerenommeerde communicatie-expert en zelf eigenaar van een bloeiende dierenartsenpraktijk. Met zijn diepgaande kennis en praktische ervaring zal Dr. Wessels u meenemen op een reis langs communicatiestrategieën die hebben bijgedragen aan het succes van zijn praktijk. Daarnaast zal hij de kracht van de Balanced Score Card belichten, een waardevol hulpmiddel om de prestaties en groei van een dierenartsenpraktijk te meten en te verbeteren.

Of u nu een dierenarts, assistent, praktijkmanager, student of geïnteresseerde professional bent, deze lezing biedt een unieke gelegenheid om te leren van een expert in het veld. Dr. Wessels zal zijn communicatie-expertise en praktische inzichten delen, zodat u concrete handvatten krijgt om uw eigen dierenartsenpraktijk te laten gedijen.

Dompel uzelf onder in dit inspirerende verhaal op 21 oktober 2023 om 13.00 uur tijdens Expovet 2023. U krijgt de kans om te leren van de ervaringen van Dr. Wessels en te ontdekken hoe u communicatie effectiever kunt inzetten en de Balanced Score Card kunt gebruiken om uw praktijk naar een hoger niveau te tillen. Wij kijken ernaar uit u te verwelkomen en samen een onvergetelijke lezing te beleven!

 

Roeland Wessels is dierenarts en communicatiestrateeg. Hij is oprichter van St. Anna Advies en combineert 20 jaar kennis van communicatie met 25 jaar diergeneeskundige praktijkervaring. Roeland behaalde in 1995 zijn algemene bevoegdheid met als differentiaties landbouwhuisdieren, dierlijke productie en tropisch diergeneeskunde aan de faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Utrecht.

In 2000 maakte hij de overstap naar het bedrijfsleven en was bijna zeven jaar senior communicatieadviseur bij adviesbureau Schuttelaar & Partners in Den Haag en werkte aansluitend bij communicatieadviesbureau Imagro. Begin 2008 startte hij zijn St. Anna Advies. Daarnaast runt hij samen met zijn vrouw een succesvolle gezelschapsdierenkliniek in Nijmegen. Samen hebben zij een dochter en een zoon. In zijn vrije tijd is hij een enthousiaste watersporter en doe-het-zelver.

St. Anna Advies biedt praktisch communicatieadvies en training voor de veterinaire en agrarische sector, zowel nationaal en internationaal. Met een team van enthousiaste en ervaren vakexperts helpen we jou en je team met de vraagstukken van nu. Bijvoorbeeld vraagstukken met nationaal belang, zoals: “Hoe veranderen we het gedrag van de diereneigenaar?” of “Hoe verbeteren we de communicatievaardigheden van mensen werkzaam in de sector?” En vraagstukken op praktijkniveau: “Hoe onderscheiden wij ons van anderen? Hoe houden we de veeleisende klant van vandaag en morgen tevreden? Hoe maken we efficiënt gebruik van communicatiemiddelen?”

BIJSCHOLINGSPUNTEN: 1

bottom of page