top of page

Grovet BV

Grovet, equine health company
Specialist in veterinaire producten voor paarden

Al meer dan 25 jaar voorziet Grovet paardendierenartsen van hoogwaardige producten om hun veterinaire werk zo goed mogelijk uit te voeren. Ons team bestaat uit mensen met een passie voor paarden en daarom staat de gezondheid van paarden centraal in alles wat we doen.
Op basis van wetenschappelijk onderzoek en onze ervaring, kennis en vaardigheden bieden wij een innovatief assortiment instrumenten, geneesmiddelen en supplementen voor paarden om optimale ondersteuning te bieden aan de paardenarts. Het is onze passie om de verwachtingen van paardenartsen te overtreffen en wij ontwikkelen ons assortiment voortdurend, ook onze eigen productlijn, om dit te blijven optimaliseren. Door nauwe en persoonlijke samenwerking met paardendierenartsen, medische autoriteiten en specialisten weten wij wat op dit moment relevant is en aandacht behoeft. Vervolgens vertalen wij dit naar de meest geschikte oplossing. Het ondersteunen van de paardendierenarts in hun werk door het leveren van kennis over veterinaire producten voor paarden en het ontwikkelen en leveren van een assortiment onderscheidende/innovatieve producten staat bij ons voorop.
Grovet wil de paardendierenarts in staat stellen de best mogelijke zorg te verlenen. Wij beschikken over een solide netwerk van onderzoekers en organisaties die betrokken zijn bij onderzoek en ontwikkeling van veterinaire producten voor paarden. Dit zorgt voor een up-to-date productassortiment (geneesmiddelen,
aanvullende voeding en dieetvoeding voer, veterinaire benodigdheden en verbruiksgoederen).
Wij werken voortdurend aan de optimalisering en ontwikkeling van onze eigen productlijn. Bij Grovet is de passie voor paarden voelbaar in het hele bedrijf. We luisteren en denken mee over medische vragen en staan klaar voor paard en dierenarts.

Grovet BV
bottom of page