top of page
315196043_2182270602107500_440056316421916334_n.png

Vera icon

Informatie & Inschrijving

Hoe ziet jouw HR-beleid eruit? En kan het misschien beter?

Deze lezing over Human Resources zal gegeven worden door Michiel Mottet in de Oktoberhallen op Expovet, zaterdag 19/11/2022.

Inschrijven voor deze lezing is gebeurt ter plekke.

Beschrijving:

Human Resources Management bepaalt meer dan ooit de toekomst van jouw praktijk en dus je privéleven. Hoe ziet het jouwe eruit en kan het misschien beter?

Het lijkt heel simpel, maar toch is het een vak apart! Een toekomstgericht en professioneel personeelsbeleid vormgeven is dan ook niet vanzelfsprekend en komt vaak bovenop jouw taken als dierenarts. Met het instroom-doorstroom-uitstroom model als rode draad doorlopen we de verschillende fases van HR in de praktijk, met bijbehorende praktische voorbeelden, tips en best practices. We bekijken hoe je kan inspelen op de behoeften van jouw huidige en toekomstige medewerkers en gaan tot slot dieper in op waarom en hoe een toekomstgericht HR-beleid kan bijdragen aan de motivatie van jouw medewerkers en de positionering van jouw praktijk in de markt.

Contact

Indien u nog vragen heeft of verder informatie wilt verkrijgen kan u steeds het Expovet team als Vera Icon  contacteren.

bottom of page