top of page
Leonietexel.jpg

leonie vinke

Informatie & Inschrijving

In deze workshop zal Leonie u uitdagen om op een andere manier naar uw job als dierenarts te kijken, deze interactieve sessie wilt u zeker niet missen!

Inschrijven op voorhand is niet nodig, dit kan u ter plekke doen aan de ingang van Hal B.

zondag

14 - 15.30h: Leonie Vinke

Beschrijving

Van vet gestrest naar vet relaxed!’ Ken je dat, je bent bij een verjaardag en wanneer je vertelt dat je dierenarts/diergeneeskunde student bent zeggen mensen ‘wat geweldig, lijkt me echt een fantastisch beroep, heb ik als kind ook willen worden!’ En wat zeg je dan? Ja het is ook echt fantastisch!! Of zeg je iets anders? Of misschien denk je iets anders? Het is natuurlijk een prachtig vak! En het kent ook echt uitdagingen, ga maar eens om met alles wat er dagelijks op je af komt. Of je nu pas afgestudeerd dierenarts bent of al langer praktiseert: stress kennen we allemaal wel. Meer genieten van de mooie kanten en minder stressen, dat kun je leren! Maar hoe? Ik neem je mee op weg naar vet relaxed in deze interactieve workshop.

Over Leonie

In 2008 ben ik afgestudeerd als dierenarts, faculteit Diergeneeskunde in Utrecht met de differentiatierichting paard. Als jong meisje wilde ik al dierenarts worden, net als velen van ons. Na 4 jaar gepraktiseerd te hebben heb ik de overstap gemaakt naar het humane werkveld waar ik 6 jaar gewerkt heb, bij een groot bedrijf waar ik een commerciële en technisch ondersteunende rol had bij de toepassing van een therapie voor mensen met spasticiteit. De veterinaire wereld bleef me altijd interesseren, dus ben ik op zoek gegaan naar een functie waar ik mijn achtergrond nog meer kon inzetten. Zodoende heb ik gewerkt als docent voor de opleiding paraveterinair, en naderhand bij AniCura als onderdeel van het HR-team. 

Ik ben ook altijd geïnteresseerd geweest in de diersoort mens. Al sinds 2011 ben ik naast al deze functies allerlei opleidingen op het vlak van persoonlijke ontwikkeling en coaching gaan volgen, en heb deze ingezet binnen mijn werkzaamheden. Het afgelopen jaar volgde ik een internationaal geaccrediteerde NLP-opleiding, die ook erkend is door de NOBCO (Nederlandse orde voor beroepscoaches) omdat ik me hier volledig op wilde toeleggen.

Mijn ervaring en opgedane vaardigheden op het vlak van coaching en binnen de veterinaire branche ben ik nu sinds een aantal maanden aan het inzetten in mijn eigen bedrijf waar ik dierenartsen en paraveterinairen coach. Mijn visie is namelijk dat het werken als dierenarts, paraveterinair of welke andere rol in ons mooie werkveld ontzettend leuk en bevredigend kan zijn, als je weet hoe om te gaan met de uitdagingen van ons vak en als je weet ervan te genieten! Met de workshop geef ik handvatten om hier mee op weg te gaan. 

Contact

Indien u nog vragen heeft of verder informatie wilt verkrijgen kan u steeds het Expovet team contacteren.

bottom of page