top of page

Alles over Expovet 2023

013.jpg
Background_Blue.png

De laatste evoluties, nieuwigheden, updates en verrassingen voor Expovet 2023 kan u hier vinden.

Deze pagina wordt up to date gehouden!

THE BEST IDEAS EMERGE WHEN DIFFERENT PERSPECTIVES MEET

UW BEZOEK = 1 BIJSCHOLINGSPUNT

 Op Expovet komt u als dierenarts in aanraking met de laatste evoluties, ontdekkingen, uitwerkingen en producten van een ruim aanbod aan bedrijven. Dankzij de Orde der Dierenartsen zal uw bezoek aan Expovet opnieuw 1 bijscholingspunt waard zijn!  

U kan op Expovet nog bijscholingspunten behalen door een (aantal) van onze bijscholingen of workshops bij te wonen! Bekijk zeker ons aanbod.

Om uw aanwezigheids-EBP te ontvangen dient u zich te registreren. Dit kan op voorhand of ter plekke. Bij het ophalen van uw dierenartsen-badge zal u automatisch op de lijst van aanwezige dierenartsen komen.

KIDSCORNER

Ook voor de kids is Expovet een leuke daguitstap waar ze zich helemaal kunnen uitleven in onze kidscorner! Zowel zaterdag als zondag kunnen ze hier allen terecht!

We voorzien animatie en toezicht. De kidscorner was vorig jaar een groot succes en dit zullen we in 2023 herhalen!

U moet dus zeker niet twijfelen om met het hele gezin Expovet een bezoekje te brengen! 

FARMA-PLAN

Een organisatorisch plan conform de wetgeving
om de reclame voor geneesmiddelen terug te kunnen brengen op Expovet.

Wij zullen deze editie een nieuw organisatorisch plan implementeren, het Farma-plan. Hiermee willen wij farmaceutische bedrijven de mogelijkheid bieden om reclame te maken voor voorschriftplichtige geneesmiddelen. Dit organisatorisch plan werd ontworpen conform de wetgeving (Artikel 120 van de Verordening EU 2019/6) en werd afgestemd met het FAGG. 

We zullen dit plan uitvoeren aan de hand van een identificatie- & registratiesysteem waarbij dierenartsen zich op voorhand of aan de kassa kunnen registreren om een badge te verkrijgen waarmee zij toegang krijgen tot al deze info en reclame van farmaceutische bedrijven.

Met ons Farma-plan hopen wij de farmaceutische bedrijven bij te staan om ook het meeste uit Expovet en het contact met dierenartsen te halen, aangezien de farmaceutische sector een bepalende factor speelt in zowel de curatieve als preventieve diergeneeskunde.

Ook willen wij onze dierenartsen steunen om in contact te kunnen komen met zoveel mogelijk informatie uit de farmaceutische sector. Hierdoor hopen wij nog een tak toe te voegen aan de veelzijdigheid van Expovet.

 LOCATIE

Expovet zal dit jaar opnieuw plaatsvinden in de Oktoberhallen, te Lebbeke (Wieze)! De editie van 2022 bleek een geweldig succes te zijn hier en dus zal Expovet 2023 hier opnieuw doorgaan!

Deze locatie brengt veel voordelen met zich mee. De voornaamste zijn een makkelijke bereikbaarheid en een ruime parking.

Er is ruimte voorzien voor meer dan 800 auto's!

Ook liggen we met de Oktoberhallen centraler in Vlaanderen, om zo de afstand hopelijk ook voor u kleiner te maken tot bij Expovet.

 

bottom of page