Alles over Expovet 2022

pexels-safee-a-nonprofit-organization-11

De laatste evoluties, nieuwigheden, updates en verrassingen voor Expovet 2022 kan u hier vinden.Deze pagina wordt up to date gehouden!

THE BEST IDEAS EMERGE WHEN DIFFERENT PERSPECTIVES MEET

BAND & AFTERPARTY

Zaterdagavond na de beurs zal de spits afgebeten worden door de Classic Rock coverband The Crowd! Hiermee starten we het begin van een onvergetelijk feestje! Ook is dit het moment om te genieten van een heerlijk avondmaal!
Na het genieten van goed eten en de geweldige muziek van The Crowd kan de afterparty echt van start gaan!
Uitgerust met een bar, een cocktailstand en goeie plaatjes van onze DJ gaan we de rest van de nacht in tot in de vroege uurtjes!

https://www.thecrowd.be

FARMA-PLAN

Een organisatorisch plan conform de wetgeving
om de reclame voor geneesmiddelen terug te kunnen brengen op Expovet.

Wij zullen deze editie een nieuw organisatorisch plan implementeren, het Farma-plan. Hiermee willen wij farmaceutische bedrijven de mogelijkheid bieden om reclame te maken voor voorschriftplichtige geneesmiddelen. Dit organisatorisch plan werd ontworpen conform de wetgeving (Artikel 120 van de Verordening EU 2019/6) en werd afgestemd met het FAGG. 

We zullen dit plan uitvoeren aan de hand van een identificatie- & registratiesysteem waarbij dierenartsen zich op voorhand of aan de kassa kunnen registreren om een badge te verkrijgen waarmee zij toegang krijgen tot al deze info en reclame van farmaceutische bedrijven.

Met ons Farma-plan hopen wij de farmaceutische bedrijven bij te staan om ook het meeste uit Expovet en het contact met dierenartsen te halen, aangezien de farmaceutische sector een bepalende factor speelt in zowel de curatieve als preventieve diergeneeskunde.

Ook willen wij onze dierenartsen steunen om in contact te kunnen komen met zoveel mogelijk informatie uit de farmaceutische sector. Hierdoor hopen wij nog een tak toe te voegen aan de veelzijdigheid van Expovet.

NIEUWE LOCATIE

Expovet zal dit jaar plaatsvinden op een gloednieuwe locatie, 'De oktoberhallen' te Lebbeke (Wieze)!

Voor de eerste maal verhuizen we buiten de grenzen van Gent.

Deze nieuwe locatie brengt veel voordelen met zich mee. De voornaamste zijn een makkelijke bereikbaarheid en een ruime parking.

Er is ruimte voorzien voor meer dan 800 auto's!

Ook liggen we met de Oktoberhallen centraler in Vlaanderen, om zo de afstand hopelijk ook voor u kleiner te maken tot bij Expovet.